Skip to main content

Retouren

Moet ik verzendkosten betalen voor retouren?

Ja. Je betaalt zelf de retourkosten. Via ons retourportaal stuur je het pakket kosteloos naar ons op, maar wij houden deze retourkosten in als we jou terugbetalen. Hieronder een overzicht van de retourkosten.

  • Retourkosten binnen Nederland: € 3,95
  • Retourkosten buiten Nederland: € 4,95

Let op

  • Als de overgebleven waarde van jouw bestelling na het retouren van artikelen onder de drempel van ‘gratis verzending’ terecht komt zullen wij ook de oorspronkelijke verzendkosten inhouden.
  • Als wij jouw retour hebben ontvangen, maar deze niet kunnen accepteren omdat deze niet aan onze richtlijnen voldoet, kunnen we de bestelling naar jou terugsturen. In dat geval betaal je echter wel retourkosten én (weer) verzendkosten.
Mag ik mijn artikelen retouren?

Je kunt rustig over je aankoop nadenken. Als je niet volledig tevreden bent met je bestelling mag je deze binnen 30 dagen naar ons terugsturen, mits je het product natuurlijk niet hebt gebruikt.

Zorg er bij retouren voor dat het artikel in de originele verpakking zit met de labels er nog aan bevestigd.

Als we jouw artikel retour hebben ontvangen storten wij het volledige orderbedrag van dat artikel terug op jouw rekening. De retourkosten betaal je echter wel zelf dus deze zullen wij inhouden.

Bij aankomst in ons magazijn controleren wij alle retourzendingen. Indien wij concluderen dat een product gebruikt/beschadigd/gewassen is, er geen labels meer aanzitten en/of er geen verpakking is, zullen wij de retourzending niet te accepteren. We sturen de retourzending retour op kosten van de klant, gezien het eigen risico van een beschadigde retourzending.

Mag ik mijn artikelen ruilen?

Ruilen van artikelen doen wij niet, maar je kunt natuurlijk wel jouw bestelling retouren. Je kunt dan direct het nieuwe product bestellen. Deze heb je dan ook nog sneller in huis.

Hoe kan ik mijn artikelen retouren?

We krijgen natuurlijk vooraf graag even een seintje zodat we voor een snelle afhandeling en terugbetaling kunnen zorgen. Daarom start elke retourzending via ons retourportaal.

Het retourportaal wijst zich eigenlijk vanzelf en vraagt je om je postcode en je track-en-trace nummer (welke je eerder van ons hebt ontvangen) in te voeren.

Tips voor retouren

  • Bewaar je verzendbewijs. Daarmee kunnen we je verzending traceren mocht er iets mis zijn gegaan.
  • Zorg dat het product nog volledig ongebruikt is. Gebruikte producten nemen we niet retour.
  • Zorg dat alle producten netjes in de originele verpakkingen zitten met de kaartjes er nog aan.
  • Meerdere artikelen retouren? Alles kan gewoon in dezelfde doos.
Kan ik mijn retour laten ophalen?

Nee. Op dit moment bieden wij een dergelijke service niet aan.

Wat is jullie retouradres?

Je kunt de retourzending adresseren aan:

Barbiekleertjes
Afdeling Retouren
Albert Schweitzerstraat 43
6235CT Ulestraten

Staan jouw eigen gegevens nergens meer op/in de doos? Zorg er dan voor dat je er een briefje bij doet met jouw persoonlijke gegevens en/of ordernummer. Anders weten wij logischerwijs niet van wie het pakketje afkomstig is.

Kan ik mijn retourmelding nog annuleren?

Zeker. Je kan en mag je natuurlijk altijd bedenken. Je dient dan wel even via de retourportaal je retouraanvraag te annuleren (anders blijven wij nog in afwachting op jouw pakket).

Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben?

Zodra we jouw retour hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen en vervolgens verwerken. Je krijgt daar dan direct een e-mailbevestiging van.

Daarna zullen wij het aankoopbedrag van het door jou geretourneerde artikel op je rekening terugstorten. Mocht je binnen 10 dagen nog steeds geen geld op je rekening hebben staan? Geef ons dan even een belletje: 0641887487.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Zodra je retourzending verwerkt is (meestal binnen 7 werkdagen) wordt ook direct je geld teruggestort. In de meeste gevallen staat het dan binnen 2 dagen weer op je rekening.