Skip to main content

Verzending

Hanteren jullie een minimum bestelbedrag?

Ja. Wij hanteren een minimum bestelbedrag.

  • € 15,- voor particulieren
  • € 50,- voor bedrijven
Moet ik verzendkosten betalen?

Of je verzendkosten moet betalen ligt aan de hoogte van je bestelling. Hieronder een overzicht.

  • Verzendkosten binnen Nederland: € 2,95 (en gratis vanaf € 25,-)
  • Verzendkosten buiten Nederland: € 3,95 (en gratis vanaf € 35,-)
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Als je bij ons op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst wordt deze nog dezelfde dag verzonden. Het exacte verzendmoment staat altijd op de productpagina zelf vermeld (direct onder de bestelknop). Deze informatie wordt realtime bijgehouden. Houd er rekening mee dat er in het weekend geen pakketten verwerkt worden, deze worden op maandag verwerkt.

Natuurlijk doen wij er alles aan om de beloofde verzenddag waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt brengen we je daarvan per e-mail of telefoon van op de hoogte.

Welke bezorgopties kan ik kiezen?

Alle bestellingen verzenden wij via PostNL. Kleine bestellingen verzenden wij via brievenbuspost, maar de meeste bestellingen verzenden wij via pakketpost. In dat geval ontvang je automatisch een track-and-trace code om jouw bestelling te volgen.

Doorgaans het je 3 verzendmethoden waaruit je kunt kiezen:

  • Naar een adres (standaard)
  • Ophalen in de winkel
Kan ik de bestelling die ik al geplaatst heb nog wijzigen?

Nee. Om je gegevens te beschermen kan een bestelling niet meer aangepast worden. Als je bestelling door ons nog niet is verzonden kun je deze wel annuleren.

Wat kan ik doen als ik niet het juiste product heb besteld?

Als je bestelling door ons nog niet verzonden is kun je deze annuleren en daarna een nieuwe bestelling plaatsen. Als je bestelling al wel is verzonden kun je deze aan ons retouren.

Denk je dat jouw probleem ook eenvoudig telefonisch op te lossen is dan kun je er natuurlijk altijd even een belletje aan wagen: 0641887487. We kunnen in dat geval natuurlijk niet garanderen dat we het ook direct nog voor je kunnen oplossen.

Hoe snel word ik terugbetaald als mijn bestelling heb geannuleerd?

Zodra je retourzending verwerkt is (meestal binnen 2 werkdagen) wordt ook direct je geld teruggestort. In de meeste gevallen staat het dan binnen 2 werkdagen weer op je rekening.